Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Rosengrens RD 140 (Beg.)

Brandklassad förvaringsskåp Brandklassad 60 min Kodlås, 20 fack med nyckellås

Artikelnummer: 658987

  • Brandklassad förvaringsskåp
  • Brandklassad 60 min
  • Kodlås, 20 fack med nyckellås
14994 37488
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1700 mm
Bredd utv 710 mm
Djup utv 600 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Vikt 420 kg
Mått/Box
Standard utrustning Kodlås, 20 fack med nyckellås inkl. 2 nycklar/fack

Begagnat Brandsäker småfacksskåp, just nu med 60% rabatt!

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 60 minuter för papper testad av SP Sveriges Provningsanstalt . Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 60 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat kodlås enligt EN 1300 Klass B och 20 st låsbara fack (2 nycklar/fack).

Skåpet är perfekt för att skydda stöldbegärlig egendom såsom kontanter, värdepapper, värdeföremål, dyrbara kameror, smycken, nycklar, telefoner, företagshemligheter och annat som man vill ha kvar efter ett eventuellt inbrott.

Skåpet är lämpligt om man vill förvara många personers tillhörigheter säkert i ett och samma skåp. Passar lika bra i hemmet, gymmet, idrottshallar, förskolan, skolan eller på företaget.

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0