Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Pulversläckare Black-2 Pulver

Design 2 kg Pulversläckare Släckeffekt på 13A 89B C Ingår en stabil & säker hållare

Artikelnummer: 5066

  • Design 2 kg Pulversläckare
  • Släckeffekt på 13A 89B C
  • Ingår en stabil & säker hållare
834
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Typ Pulversläckare
Storlek 2 kg
Brandklass ABC
Effektivitetsklass 13A 89B C
Certifiering SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV
Tillverkare Housegard
Användningsområde Bil, båt, husvagn, komplement till 6 kg i hus, fritidsbostad, lägenhet och kontor.

Brandsläckare Black-2 Pulver är en 2 kg pulverbrandsläckare med slang i snygg design som passar utmärkt för det moderna hem eller kontoret.

Den skandinaviska inredningsstilen är känd och hyllas världen över för sin avskalade, ljusa och naturnära framtoning. Den vita brandsläckaren smälter in i hemmet och blir en del av inredningen, så den kan placeras på platser där den är lättillgänglig om olyckan skulle vara framme.

Brandsläckaren har släckeffekten på 13A 89B C som är den högsta släckeffekten på marknaden och väl anpassad för att släcka alla typer av mindre bränder som kan uppkomma i kontoret, bilen, garaget, båten, husvagnen eller sommarstugan. Brandsläckare är även perfekt som komplement till en 6 kg pulverbrandsläckare i hemmet för att snabbt kunna släcka mindre bränder.

Tillverkaren Housegards vision är att göra brandsäkerhet lättillgängligt och enkelt för alla hushåll och med det kraftigt bidra till att minska brandolyckor. Problemet är att brandsäkerhetsprodukter ofta är, eller rättare sagt har varit ganska trista, och produkter som inte matchar den noga genomtänkta inredningen göms, glöms eller köps aldrig in. Därför har de tagit fram ett exklusivt sortiment med designade brandsläckare för hemmet. Den avskalade och stilrena designen i vitt eller svart gör att brandsläckarna smälter in fint i bostaden även hos den mest inredningsintresserade.

Black-2 Pulver är en pulversläckare med brandklassning ABC som släcker de flesta typer av bränder och kan användas i:

– Normala bostads- och kontorsmiljöer och produktions- och lagerlokaler inom industrin där det framförallt finns trä, papper och textilier.

– Miljöer där brandfarlig vara hanteras, till exempel bilverkstäder, bensinstationer, färgförråd, laboratorier och panncentraler. B-släckmedel krävs också för många plastmaterial i vår hemmiljö.

– Miljöer där risk för gasbrand finns, till exempel i panncentraler med naturgas och industri med gasolhantering.

Brandsläckaren levereras med en stabil och säker hållare för upphängning i hem, företag fordon eller båt. Enkelt att montera och lätt att komma åt släckaren vid behov.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0