Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Dokumentskåp ES 400

120 min brandskydd Rymmer 64 st A4-pärmar Kodlås, 3 hyllor

Artikelnummer: 4706

24994 41800
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1597 mm
Bredd utv 832 mm
Djup utv 630 mm
Höjd inv 1438 mm
Bredd inv 673 mm
Djup inv 463 mm
Vikt 480 kg
Volym 448 l
Brandskyddsklass NT FIRE 017 P120 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning El-kodlås, låsbar låda, 3 flyttbara hyllor
Kapacitet 64 pärmar
Falltestad Ja

Erbjudande, just nu med 40% rabatt!

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp/Arkivskåp ES 400 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag eller offentliga sektorn för arkivering och säker förvaring av viktiga dokument som avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 120 minuter för papper med brandklassning NT Fire 017 P120 min. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 120 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°. Testet utförs av SP (Sveriges Provningsanstalt).

Skåpet är inredd med 3 flyttbara hyllor, en låsbar låda. Lådan kan lätt demonteras och då kan utrymmet nyttjas till pärmförvaring.

Skåpet är som standard utrustad med elektroniskt kodlås med två utbytbara koder samt tidsfördröjning vid upprepade felslag av koden. Låset är borrskyddat med en sprängsäkring som låser regelverket vid inbrottsförsök.

Skåpet är dessutom falltestad från 9,1 meters höjd, vilket innebär att skåpet inte öppnar sig vid ett brandras och därmed klarar sig innehållet.

Skåpet är förberett för fastsättning i golv med hål i botten, förankringssats medföljer.

Rymmer 64 st A4-pärmar, (40 stående i framkant utan lådan och 24 stående bakom pärmarna i framkant)

Skåpet har hög finish och design i snygg och skraptålig pulverlack i vit färg.

Manual kodlås

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0