Dokumentskåp Office 3 Fire Grade I

  • 60 min brandskydd
  • Rymmer 80 st A4-pärmar
  • Inbrottsskydd EN 1143-1 Grade I
  • Godkänd förvaring upp till 80.000 kr
  • Nyckellås med 2 nycklar
  • Fyra flyttbara hyllor
  • Förberett för fastbultning i golv

39994 kr /månad Delbetala räntefritt upp till 12 månader med /månad Leasa och delbetala ditt köp via

Produktbeskrivning

Prisvärd värdeskåp med kraftigt inbrottsskydd som är testat och certifierat i enlighet med Europastandarden EN 1143-1 Grade I av VdS.
Skåpet har dubbla väggar av härdat stålplåt med brandskydd för 60 minuter.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är 60 minuter för papper med brandklassning LFS-60P. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 60 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är godkänd för förvaring av kontanter upp till 80.000 kr om det placeras i ett olarmat utrymme. Men om larm finns i utrymmet brukar försäkringsbolagen godkänna förvaring av värden/kontanter upp till det dubbla beloppet eller mer. För smycken och ädelmetaller får man generellt ha värden för dubbla beloppsgränsen eller mer.

De kraftiga låskolvarna låser dörren från 3 håll och säkrar dörren till skåpet i stängt läge, oberoende av gångjärnen. Gångjärnen är dolda i karmen för ökad säkerhet och en mer tilltalande design. För ökad säkerhet är skåpet utrustat med en aktiv säkring, som är monterad i regelverket. Vid ett försök att manipulera låset, spärras regelverket och inbrottet förhindras. Både lås och regelverk är förstärkt med antiborrplattor, för att motstå inbrottsförsök.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat nyckellås enligt EN 1300 Klass A (2 st nycklar) och 4 flyttbara hyllor. Skåpet är förberett för fastbultning i golv med 2 förankringshål i botten, bultsats följer med.

Skåpet kan inredas med fler hyllor, utdragbar hängmappsram, låsbar fack eller datamediabox. Modern och tilltalande design med ergonomisk handtag och förkromade detaljer.

Skåpet är utvecklat enligt ISO 9001 kvalitetssystem och ISO 14001 miljöledningssystem.

Rymmer ca 85 A4-pärmar (65 st i framkant och 10 st bakomliggande).

Teknisk specifikation

Höjd utv 1950 mm
Bredd utv 940 mm
Djup utv 585 mm
Höjd inv 1760 mm
Bredd inv 800 mm
Djup inv 390 mm
Vikt 658 kg
Volym 549 l
Brandskyddsklass EN-15659, LFS-60P
Inbrottsskyddsklass EN 1143-1, Grade I
Standard utrustning Nyckellås, 2 nycklar, 4 flyttbara hyllor
Kapacitet ca 80 pärmar
Rek. Belopp 80.000 kr

Relaterade

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer