Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Nyckelskåp KeyBox 9001 S

29 nyckelkorkar Utbyggbar till 15 nyckelskåp 500 användarkoder och loggfunktion

Artikelnummer: 5257

  • 29 nyckelkorkar
  • Utbyggbar till 15 nyckelskåp
  • 500 användarkoder och loggfunktion
18744
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-4 veckor

Höjd utv 280 mm
Bredd utv 350 mm
Djup utv 85 mm
Höjd (lucka) inv 248 mm
Bredd (lucka) inv 145 mm
Djup (lucka) inv 83 mm
Vikt 6 kg
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Elkodlås med display, 500 koder/dörr, loggfunktion, 29 krok

Nyckelskåp KeyBox 9001 S är ett kraftigt och smidigt nyckelskåp med 29 nyckelkrokar, 500 användarkoder och loggfunktion!

Nyckelskåp KeyBox 9001 S från system-serien är en flexibel och intelligent nyckelskåp där knappsatsen kompletteras med display för bra överblick och enkel programmering. Aktivera larm, se vem som öppnat luckan eller visa historik, allt direkt i displayen. Loggfunktionen sparar de 3600 senaste händelserna så man kan gå tillbaka och se namnet på den som har öppnat skåpet och vid vilken tidpunkt.

Skåpet har en stor fack med 29 krokar för förvaring av 29 nycklar eller nyckelknippor. Knappsats för kodinmatning och programmering. Kan byggas ut med upp till 15 nyckelskåp ur Expansion-serien. Det gör att det kan finnas 96 luckor i ett och samma nyckelhanteringssystem, som då alltså styrs via en och samma knappsats. Se tillbehör längre ned.

Enkel elanslutning via vanligt 230 volts vägguttag. Batteribackup finns som extra tillbehör och används för att kunna öppna facken vid ett strömavbrott. Batteribackup kommer färdigmonterat vid leverans av skåpet.

För enklare och överskådligare administrering kan nyckelskåpen i system-serien kopplas till dator med Keywin Light programvara. All kommunikation görs via ett USB minne där man tankar upp och ned information mellan skåp och dator, se tillbehör längre ner.

Skåpet kan kopplas till extern system för larm eller kortläsare.

Svensk Manual

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0