Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Nyckelskåp KeyBox 9006 SS

Nyckelskåp KeyBox 9006 SS (rostfritt stål) är ett kraftigt och smidigt nyckelskåp med 6...

Artikelnummer: 5269

  • Nyckelskåp KeyBox 9006 SS (rostfritt stål) är ett kraftigt och smidigt nyckelskåp med 6...
23744
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-4 veckor

Höjd utv 280 mm
Bredd utv 350 mm
Djup utv 85 mm
Höjd (lucka) inv 38 mm
Bredd (lucka) inv 145 mm
Djup (lucka) inv 83 mm
Vikt 6 kg
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Elkodlås med display, 500 koder/dörr, loggfunktion, 6 fack, rostfritt stål

Nyckelskåp KeyBox 9006 SS (rostfritt stål) är ett kraftigt och smidigt nyckelskåp med 6 separata fack för förvaring av nycklar eller andra lösa föremål, 500 användarkoder/dörr och loggfunktion!

Nyckelskåp KeyBox 9006 SS från system-serien är en flexibel och intelligent nyckelskåp där knappsatsen kompletteras med display för bra överblick och enkel programmering. Aktivera larm, vem som öppnat en viss fack eller visa historik, allt direkt i displayen. Loggfunktionen sparar de 3600 senaste händelserna så man kan gå tillbaka och se namnet på den som har öppnat skåpet och vid vilken tidpunkt.

Skåpet har 6 fack med 8 användarkoder/dörr. Knappsats för kodinmatning och programmering. Kan byggas ut med upp till 15 nyckelskåp ur Expansion-serien. Det gör att det kan finnas 96 luckor i ett och samma nyckelhanteringssystem, som då alltså styrs via en och samma knappsats. Se tillbehör längre ned.

Enkel elanslutning via vanligt 230 volts vägguttag. Batteribackup finns som extra tillbehör och används för att kunna öppna facken vid ett strömavbrott. Batteribackup kommer färdigmonterat vid leverans av skåpet.

För enklare och överskådligare administrering kan nyckelskåpen i system-serien kopplas till dator med Keywin Light programvara. All kommunikation görs via ett USB minne där man tankar upp och ned information mellan skåp och dator, se tillbehör längre ner.

Skåpet kan kopplas till extern system för larm eller kortläsare.

Svensk Manual

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0