Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Nyckelskåp Livion Key 30

30 fack med loggning Stöd för mobil & dator Mobila 3G/4G, Batteritid 10 tim

Artikelnummer: 606131

  • 30 fack med loggning
  • Stöd för mobil & dator
  • Mobila 3G/4G, Batteritid 10 tim
31244 37488
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 522 mm
Bredd utv 445 mm
Djup utv 136 mm
Vikt 14,5 kg
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Driftsspänning: 18VDC, avbrottsfri kraftförsörjning (Batteritid 10 timmar, beror på användningen)

Livion Key 30 är en nyckel automat för styrning av nycklar och kort. Den är enkel och säker att montera. LivionKey’s automat fungerar 24/7, vilket betyder att man närsomhelst kan hämta eller returnera nycklar med en aktiv PIN-kod

Skåpet har 30 fack och beskrivs bättre som en nyckelautomat. Engångskoder kan delas ut av en administratör som enkelt kan tidsbestämma när nycklar skall kunna hämtas ut eller lämnas tillbaka, både tid och datum anges av administratören. De tillfälliga koderna skickas ut till kund eller anställd via sms eller mail. Mjukvaran är molnbaserad och kan därför administreras både med en mobil en läsplatta eller en dator. Vid varje uttag eller insättning i nyckelskåpet registreras i en händelselogg som enkelt kan läsas av i den molnbaserade mjukvaran. Varje gång någon hämtar ut en nyckel eller lämnar tillbaka en nyckel så tar skåpet även ett foto som även det enkelt kan beskådas direkt i mjukvaran, programvaran.

I automaten finns färdigt en säker trådlös anslutning. När kontakten sätts i väggen och apparaten slås på, tänds lampan på framsidan och enheten kopplas automatiskt till ett säkert nätverk. Därefter kan automaten styras med ett webbaserat program, som man får användarrättigheter till från Livion. Från samma program kan man styra hur många automater som helst oberoende av var dom finns i Europa. En månadsavgift på 18 Euro debiteras av tillverkaren för programvaran och det mobila 3G/4G anslutningen (utan bindningstid).

Skåpet ansluts enkelt till ett 230 Volts uttag med den medföljande kontakten. Så fort skåpet kopplats in i 230 volts uttaget så är skåpet färdigt för att börja administreras. Skåpets internet uppkoppling sker via vårt vanliga Mobila 3G/4G nät vilket innebär att det inte finns något behov av wifi eller direktanslutning via ett internet nätverk.

Den kan automatisera hanteringen av bla.
– uthyrning av bostäder/lägenheter/camping
– uthyrning och överlåtelse av olika färdmedel eller fordon
– styra vem som har tillgång till olika faciliteter (tex. bastu, förråd, gym, klassrum osv.)
– vård och omsorg
– hotell

Ifall man har behov av flera än 30 nyckel delningar på samma ställe så kan man montera hur många skåp som helst bredvid varandra och koppla dem samman så att ett skåp styr delningen av nycklarna och öppnar rätta facket. Oberoende om det är i samma skåp eller skåpet bredvid.

Nyckel automaten har också olika alarm, som automatens ägare kan styra, vad som skall alarmeras och till vem larmet går. Alarm kan utlösas tex. om:
– man försöker lösgöra eller flytta automaten från väggen
– ifall kontakten dras ur väggen eller det blir strömavbrott
– apparatens batteri håller på ta slut (batteriet håller minst 10 h)
– apparaten av någon orsak är ur funktion
– om nycklar inte returneras i tid

Skåpets stomme är tillverkad i pulverlackad stålplåt och har en rostfri front i stålplåt. En mycket kraftig ram i stålplåt bultas fast i vägg med flera bultar och sedan låses frontstommen fast med hjälp av ett kraftigt nyckellås. Skåpet kan därav inte enkelt stjälas utan hjälp av rejäla verktyg och mycket arbete. Om skåpet rubbas ur sin plats så skickas ett larm direkt till mjukvaran så att du som administratör snabbt kan se vad som händer med skåpet. Skåpet har även ett inbyggt batteri som har en batteritid på 10 timmar så att försöka begränsa ström till skåpet för att tysta larmet kommer inte fungera.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0