Flerfacksskåp Multisafe 3XS2

  • Småfacksskåp, S2 EN 14450
  • 3 låsbara fack med kodlås
  • Centrallås, loggfunktion


20119 kr /månad Delbetala räntefritt upp till 12 månader med /månad Leasa och delbetala ditt köp via

Produktbeskrivning

Multisafe skapades för att säkerställa kassaskydd i bankföretagen. Det är ett kassaskåp som är utformat för att lagra monetära värden. Kroppsstrukturen och elektronisk styrd tillgång till lådorna säkerställer säkerheten för lagringsvärden, som motsvarar klass S2 enligt EN 14450.

Multisafe S2 har tre lådor. Den första lådan används oftast för att lagra sedlar och mynt, den andra är en insättningslåda för lagring av dokument, pengar och kontorsmaterial, medan den sista är en insättnings låda som möjliggör snabba inkast av sedlar. Tillgång till lådorna är elektroniskt styrda, varje låda kan ställas in individuellt med tidsfördröjning i området från 0 till 99 minuter. Dessutom har alla lådor skydd mot att avlägsna innehållet via någon annan låda. Multisafe är också utrustad med ett system för att informera om stängning av lådan.

Multisafe är utrustad med ett panik säkerhetssystem i form av: tidsfördröjning vid öppning av elektroniska lås, vilket avsevärt minskar risken för tomma skrivbord i händelse av attack och ett tyst larm lås, som när den är ansluten till systemet så informerar den säkerhetsföretag om att någon försöker bryta in i kassetten eller användning av felaktig kod. Alla aktiviteter som utförs av användare sparas i händelseloggen med en kapacitet på 20 000 poster.

Tangentbordspanelen använder en läsbara, flytande kristallskärm som gör det möjligt att tydlig läsa även i stark utomhusbelysning. Den har två funktioner: numerisk och navigerande. Det går att använda skärm menyn för att använda enheten på ett enkelt och intuitivt sätt. Användarbehörighet utförs med en fyrsiffrig kod, medan inmatning visas som asterisker. Efter det tredje felaktiga försöket att ange koden är det möjligt att blockera åtkomst för en viss eller alla kassörer. Det är möjligt att samtidigt tillämpa de nämnda lösningarna.

Multisafe har också funktionen av ett mekaniskt nattlås, vilket är ett extra skydd. När skåpet är låst kan det öppnas först efter användning av det mekaniska lås som är certifierat i klass A enligt EN 1300.

Kassaregistret har mycket låg energiförbrukning – den drar mindre än 3W när du öppnar lådan, mindre än 1W under väntetid. Det har också ett nödlarmsystem som gör att du kan arbeta även vid ett långt strömavbrott. Det interna batteriet laddas när du arbetar med elnät. Dessutom är den minsta garanterade arbetstiden på batteriet 8 timmar. Utförda tester har visat att mekanismernas hållbarhet överstiger garantiperioden: över 400 000 cykler och motstånd mot negativa temperaturer.

Enheten har ett omfattande användarrättighetssystem, vilket möjliggör individuell konfiguration. Det finns fyra typer av användare: service, administratör, chef, kassör.

Säkerheten kan också vara utrustad med en Ethernet-port för kommunikation med en dator.

Teknisk specifikation

Höjd utv 655 mm
Bredd utv 520 mm
Djup utv 540 mm
Höjd (lucka) inv 83
Bredd (lucka) inv 372
Djup (lucka) inv 350
Vikt 130 kg
Volym 43 l
Inbrottsskyddsklass S2 EN 14450
Standard utrustning Elkodlås, loggfunktion

Relaterade

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer