Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Småfackskåp Valuebox 7002 S

ValueBox är ett smart system för värdesakshantering och passar in i en mängd olika branscher...

Artikelnummer: 7235

  • ValueBox är ett smart system för värdesakshantering och passar in i en mängd olika branscher...
22494
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-4 veckor

Höjd utv 460 mm
Bredd utv 745 mm
Djup utv 284 mm
Höjd (lucka) inv 400 mm
Bredd (lucka) inv 260 mm
Djup (lucka) inv 255 mm
Vikt 20 kg
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Elkodlås med 500 koder/fack, 2 stora förvaringsfack, loggfunktion

ValueBox är ett smart system för värdesakshantering och passar in i en mängd olika branscher såsom butik, bank, polis och apotek. Värdeskåpen finns i olika utföranden för både små och stora verksamheter.

Varje fack styrs och öppnas med separata koder och det finns möjlighet att ha upp till 500 användarkoder/fack och loggfunktion.

ValueBox från system-serien är en flexibel och intelligent nyckelskåp där knappsatsen kompletteras med display för bra överblick och enkel programmering. Aktivera larm, se vem som öppnat en viss fack eller visa historik, allt direkt i displayen. Loggfunktionen sparar de 3600 senaste händelserna så man kan gå tillbaka och se namnet på den som har öppnat skåpet och vid vilken tidpunkt.

Skåpet har två stora förvaringsfack och knappsats för kodinmatning och programmering. Kan byggas ut med Expansion-skåp med upp till 15 skåp i valfri kombination. Det gör att det kan finnas 96 luckor i ett och samma system, som då alltså styrs via en och samma knappsats.

Enkel elanslutning via vanligt 230 volts vägguttag. Batteribackup finns som extra tillbehör och används för att kunna öppna facken vid ett strömavbrott. Batteribackup kommer färdigmonterat vid leverans av skåpet.

För enklare och överskådligare administrering kan nyckelskåpen i system-serien kopplas till dator med Keywin Light programvara. All kommunikation görs via ett USB minne där man tankar upp och ned information mellan skåp och dator, se tillbehör längre ner.

Skåpet kan kopplas till extern system för larm eller kortläsare.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0