Produktbeskrivning

Prisvärd värdeskåp med kraftigt inbrottsskydd som är testat och certifierat i enlighet med Europastandarden EN 1143-1 Grade I av SZU/CZ.
Skåpet har dubbla väggar av härdat stålplåt med brandisolerande gjutning.

Ger säker förvaring av värdepapper, viktiga handlingar, avtal, kontanter, Klockor, smycken mm.

Skåpet är godkänd för förvaring av kontanter upp till 80.000 kr om det placeras i ett olarmat utrymme. Men om larm finns i utrymmet brukar försäkringsbolagen godkänna förvaring av värden/kontanter upp till det dubbla beloppet eller mer. För smycken och ädelmetaller får man generellt ha värden för dubbla beloppsgränsen eller mer.

De kraftiga låskolvarna låser dörren från 3 håll och säkrar dörren till skåpet i stängt läge, oberoende av gångjärnen. Gångjärnen är dolda i karmen för ökad säkerhet och en mer tilltalande design. För ökad säkerhet är skåpet utrustat med en aktiv säkring, som är monterad i regelverket. Vid ett försök att manipulera låset, spärras regelverket och inbrottet förhindras. Både lås och regelverk är förstärkt med antiborrplattor, för att motstå inbrottsförsök.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat elektroniskt kodlås enligt EN 1300 Klass B, 2 flyttbara hyllor och låsbart innerskåp. Skåpet är förberett för fastbultning med 2 förankringshål i botten och 2 hål i bakre vägg, och bultsats följer med.

Skåpet är utvecklat enligt ISO 9001 kvalitetssystem och ISO 14001 miljöledningssystem.

Rymmer ca 30 st A4-pärmar.

Just nu får du även en brandbox på köpet!

Brandbox US 30 ger brandsäker förvaring av datamedia, dokument, pengar, värdehandlingar, samlingar, foton, smycken m.m. i 30 min. Ställs boxen i skåpet blir brandskyddet troligtvis högre då även skåpet är brandisolerad.

Teknisk specifikation

Höjd utv 1200 mm
Bredd utv 600 mm
Djup utv 500 mm
Höjd inv 1130 mm
Bredd inv 530 mm
Djup inv 410 mm
Vikt 178 kg
Volym 246 l
Brandskyddsklass Brandisolerad
Inbrottsskyddsklass EN 1143-1, Grade I
Rek. Belopp 80.000 kr
Kapacitet 30 pärmar
Standard utrustning Kodlås, 2 flyttbara hyllor, låsbar låda, brandbox och förankringssats

Relaterade

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer