Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Värdeskåp EuroCash 63 III

Grade III, godkänt för 210.000 kr Brandskydd 60 min Nyckellås, 3 hyllor

Artikelnummer: 583932

  • Ett mycket robust och beprövat värdeskåp
  • Certifierat i enlighet med Europastandarden EN 1143-1 Grade III
  • Certifierat brandskydd enligt den europeiska normen NT Fire 017 60P
  • Högsäkerhetsklassat nyckellås enligt EN 1300 Klass A (2 st nycklar)
89994
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1730 mm
Bredd utv 800 mm
Djup utv 693 mm
Höjd inv 1600 mm
Bredd inv 670 mm
Djup inv 470 mm
Vikt 768 kg
Volym
Brandskyddsklass EN-1047(NT-60P)
Inbrottsskyddsklass EN 1143-1, Grade III
Rek. Belopp 210.000 kr
Kapacitet
Standard utrustning Nyckell med 2 nycklar, 3 hyllor

Prisvärd värdeskåp med kraftigt inbrottsskydd som är testat och certifierat i enlighet med Europastandarden EN 1143-1 Grade III av ECB-S.
Skåpet har dubbla väggar av härdat stålplåt med brandskydd för 60 minuter.

Ger säker förvaring av värdepapper, viktiga handlingar, avtal, kontanter, Klockor, smycken mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är 60 minuter för papper med brandklassning EN-1047(S-60P). Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 60 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är godkänd för förvaring av kontanter upp till 210.000 kr om det placeras i ett olarmat utrymme. Men om larm finns i utrymmet brukar försäkringsbolagen godkänna förvaring av värden/kontanter upp till det dubbla beloppet eller mer. För smycken och ädelmetaller får man generellt ha värden för dubbla beloppsgränsen eller mer.

De kraftiga låskolvarna låser dörren från 3 håll och säkrar dörren till skåpet i stängt läge, oberoende av gångjärnen. Gångjärnen är dolda i karmen för ökad säkerhet och en mer tilltalande design. För ökad säkerhet är skåpet utrustat med en aktiv säkring, som är monterad i regelverket. Vid ett försök att manipulera låset, spärras regelverket och inbrottet förhindras. Både lås och regelverk är förstärkt med antiborrplattor, för att motstå inbrottsförsök.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat nyckellås och 3 hyllor. Skåpet är förberett för fastbultning i golv med ett förankringshål i botten, bultsats följer med.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0