Produktbeskrivning

Kraftigt värdeskåp som är testat och certifierat inbrottsskydd och certifierat enligt den europeiska normen EN 1143-1, Grade III.

Ger säker förvaring av värdepapper, viktiga handlingar, avtal, kontanter, Klockor, smycken mm.

Skåpet är godkänt för förvaring av kontanter upp till 210.000 kr om det placeras i ett olarmat utrymme. Men om larm finns i utrymmet brukar försäkringsbolagen godkänna förvaring av värden/kontanter upp till det dubbla beloppet eller mer. För smycken och ädelmetaller får man generellt ha värden för dubbla beloppsgränsen eller mer.

De kraftiga låskolvarna låser dörren från 3 håll och säkrar dörren till skåpet i stängt läge, oberoende av gångjärnen. För ökad säkerhet är skåpet utrustat med en aktiv säkring, som är monterad i regelverket. Vid ett försök att manipulera låset, spärras regelverket och inbrottet förhindras. Både lås och regelverk är förstärkt med antiborrplattor, för att motstå inbrottsförsök.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat nyckellås med (2 nycklar) och 2 flyttbara hyllor. Skåpet är förberett för fastbultning med 2 förankringshål i botten.

Obs! Bilderna är endast exempel ifrån KP PRO 62 III.

Skåpet finns i färgerna ljusgrått och svart. Välj färg nedan:

Teknisk specifikation

Höjd utv 1000 mm
Bredd utv 580 mm
Djup utv 570 mm
Höjd inv 840 mm
Bredd inv 420 mm
Djup inv 340 mm
Vikt 342 kg
Volym 120 l
Brandskyddsklass Brandisolerad
Inbrottsskyddsklass EN 1143-1, Grade III
Rek. Belopp 210.000 kr
Standard utrustning Nyckellås med 2 nycklar 2 flyttbara hyllor och hål för fastbultning i golv.

Relaterade

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer