Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Dokumentskåp ES 045

120 min brandskydd Rymmer 7 st A4-pärmar Kodlås, låsbar låda, hylla, bultsats

Artikelnummer: 4678

8744 15259
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 640 mm
Bredd utv 479 mm
Djup utv 467 mm
Höjd inv 475 mm
Bredd inv 326 mm
Djup inv 304 mm
Brandskyddsklass NT FIRE 017 P120 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Vikt 110 kg
Volym 45 l
Standard utrustning El-kodlås, utdragbar låda, en flyttbar hylla och förankringssats.
Kapacitet 7 pärmar
Falltestad Ja

Erbjudande, just nu med 35% rabatt!

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp ES 045 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag, offentliga sektorn eller privatpersoner. Skåpet passar utmärkt för säker förvaring av avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, pass, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 120 minuter för papper med brandklassning NT Fire 017 P120 min. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 120 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°. Testet utförs av SP (Sveriges Provningsanstalt).

Skåpet är inredd med en flyttbar hylla och en låsbar låda. Lådan kan lätt demonteras och då kan utrymmet nyttjas till pärm förvaring.

Skåpet är som standard utrustad med elektroniskt kodlås med två utbytbara koder samt tidsfördröjning vid upprepade felslag av koden. Låset är borrskyddat med en sprängsäkring som låser regelverket vid inbrottsförsök.

Skåpet är dessutom falltestad från 9,1 meters höjd, vilket innebär att skåpet inte öppnar sig vid ett brandras och därmed klarar sig innehållet.

Skåpet är förberett för fastsättning i golv med hål i botten, förankringssats medföljer.

Rymmer 7 st A4-pärmar, (5 stående och 2 liggande i framkant utan lådan)

Skåpet har hög finish och design i snygg och skraptålig pulverlack i vit färg.

Manual kodlås

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0